Tadi aku duk terjumpa ni, skroll gambar2 handphone. Sebelum eliminate kita stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera xiaomi kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Jeff john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).