Sedang menunggu kawan di pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang sebuah kisah pada aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Tom john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Jeff dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Ben john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).